De Juiste Stroom van Informatie

Meest Recente Facebook Berichten

๐—ง๐—ผ๐—ฒ๐—ป๐—ฎ๐—บ๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฎ๐—ป ๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ป๐—ถ๐˜€, ๐—ฏ๐—ผ๐—ผ๐—ฑ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ, ๐˜๐—ฒ๐˜€๐˜!Adventisten spreken graag over de boodschap van de drie engelen, maar hebben vaak geen idee van het feit dat iedere engelenboodschap een specifiek werk in een specifieke tijd beschrijft. En dat dit werk en deze tijd in het verleden liggen. Namelijk in de tijd van de Millerieten.De boodschap van de drie engelen voor onze tijd kan alleen begrepen worden als we de opbouw van deze engelen boodschappen uit de tijd van de Millerieten herkennen.Deze presentatie laat de opbouw van de engelen boodschappen in de Millerieten tijd zien, en die in onze tijd. ๐‘ป๐’๐’†๐’๐’‚๐’Ž๐’† ๐’‚๐’‚๐’ ๐’Œ๐’†๐’๐’๐’Š๐’”, ๐’ƒ๐’๐’๐’…๐’”๐’„๐’‰๐’‚๐’‘, ๐’•๐’†๐’”๐’•!youtu.be/W0-f1p8iA3g ... See MoreSee Less

3 weeks ago  ·  

๐—ฉ๐—ฒ๐˜€๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐˜€ #๐Ÿฑ. ๐—˜๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ด๐—ฒ๐—ฏ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ๐˜๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜๐—ฒ๐—ด๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ ๐—ฒ๐˜๐—ต๐—ผ๐˜€Studie gepresenteerd door Tess Lambert op 11 maart 2022, nu met NL'se ondertiteling. Zij zet het onderwerp van de Zondagswet verder voort, terwijl we proberen te begrijpen wat politiek Rechts en Links kenmerkt. Waarom en wanneer is het onderwerp Vrijheid in strijd met dat van Gelijkheid? Er worden verschillende voorbeelden gegeven om het verschil tussen Vrijheid en Gelijkheid beter te begrijpen. Begrippen die zowel bij Republikeinen en Democraten worden aangetroffen. De derde Amerikaanse politieke partij en tevens filosofie, de Libertariรซrs, wordt in deze studie geรฏntroduceerd.youtu.be/2ZDnNarnruQ ... See MoreSee Less

3 weeks ago  ·  

๐—ง๐—ฒ๐˜€๐˜€ ๐—Ÿ๐—ฎ๐—บ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐˜ โ€“ ๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—˜๐˜๐—ต๐—ผ๐˜€ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—˜๐—ฑ๐—ฒ๐—ปIn deze presentatie worden allereerst twee vragen beantwoord:1) Waarom gaf God de vloek van seksisme aan Eva, wetende welke pijn en ellende het zou veroorzaken? Is dat niet heel erg oneerlijk?2) Was er werkelijk gelijkheid tussen Adam en Eva vรณรณr de zondeval?Seksisme is de meest diep gewortelde zonde op aarde, en daarom is de Zondagswet test zo zwaar.Kiezen wij 1) Vrijheid boven Gelijkheid, of 2) Gelijkheid boven Vrijheid? Adam en Eva kozen het verkeerde, welke kies jij?youtu.be/0ooYPBEWI9Y ... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

๐—ข๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐—œ๐—ป๐—ณ๐—ฒ๐—ž๐˜๐—ถ๐—ผ๐—ป - ๐—ฑ๐—ฒ๐˜€๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜๐—ฎ๐—ฐ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ธ๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ž๐—ฆDeze video van The New York Times is vier jaar oud, maar is vandaag de dag nog relevanter dan toen hij voor het eerst werd gepubliceerd.Wij raden aan hem nog eens te bekijken, als een herinnering aan hoe deze vorm van informatiemanipulatie (oorlogsvoering) werkt.Hoewel we het vandaag de dag zien groeien als een virus binnen de Verenigde Staten, was het niet een tactiek die de VS vroeger gebruikte. Wat we echter hebben gezien in de aanloop naar de oorlog in Oekraรฏne, is een andere reactie dan de Verenigde Staten in het verleden hebben gebruikt. Geholpen door de sociale media gaan de regeringen van de wereld nu op intelligente en agressieve wijze de strijd aan met de desinformatiemachine van de Koning-van-het-Zuid. Informatie-oorlogvoering is echt volwassen geworden. De impact hiervan moet Vladimir Poetin nog beseffen - het is het begin van het einde."๐‘‚๐‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘ก๐‘–๐‘’ ๐ผ๐‘›๐‘“๐‘’๐พ๐‘ก๐‘–๐‘œ๐‘›" ๐‘œ๐‘›๐‘กโ„Ž๐‘ข๐‘™๐‘ก ๐‘‘๐‘’ ๐‘š๐‘Ž๐‘›๐‘–๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘œ๐‘ ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘‘๐‘’ ๐‘๐‘’๐‘›๐‘ก๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘™๐‘’ ๐‘ก๐‘Ž๐‘๐‘ก๐‘–๐‘’๐‘˜๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘‘๐‘’ ๐‘†๐‘œ๐‘ฃ๐‘—๐‘’๐‘ก๐‘  - โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘ ๐‘๐‘Ÿ๐‘’๐‘–๐‘‘๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘™๐‘’๐‘ข๐‘”๐‘’๐‘›๐‘  ๐‘œ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ ๐ด๐‘š๐‘’๐‘Ÿ๐‘–๐‘˜๐‘Ž - ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘›๐‘‘๐‘Ž๐‘Ž๐‘” ๐‘‘๐‘’ ๐‘‘๐‘Ž๐‘” ๐‘›๐‘œ๐‘” ๐‘ ๐‘ก๐‘’๐‘’๐‘‘๐‘  ๐‘ค๐‘œ๐‘Ÿ๐‘‘๐‘ก ๐‘ก๐‘œ๐‘’๐‘”๐‘’๐‘๐‘Ž๐‘ ๐‘ก, ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘ƒ๐‘–๐‘ง๐‘ง๐‘Ž๐‘”๐‘Ž๐‘ก๐‘’ ๐‘ก๐‘œ๐‘ก ๐‘‘๐‘’ ๐‘ ๐‘Ž๐‘š๐‘’๐‘›๐‘ง๐‘ค๐‘’๐‘Ÿ๐‘–๐‘›๐‘”๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐บ๐‘’๐‘œ๐‘Ÿ๐‘”๐‘’ ๐‘†๐‘œ๐‘Ÿ๐‘œ๐‘ . ๐‘‚๐‘›๐‘ก๐‘š๐‘œ๐‘’๐‘ก ๐‘‘๐‘’ ๐พ๐บ๐ต-๐‘ ๐‘๐‘–๐‘œ๐‘›๐‘›๐‘’๐‘› ๐‘‘๐‘–๐‘’ ๐‘‘๐‘–๐‘ก ๐‘ฃ๐‘–๐‘Ÿ๐‘ข๐‘  ๐‘๐‘’๐‘‘๐‘Ž๐‘โ„Ž๐‘ก๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘› ๐‘‘๐‘’ ๐ด๐‘š๐‘’๐‘Ÿ๐‘–๐‘˜๐‘Ž๐‘Ž๐‘›๐‘ ๐‘’ ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿโ„Ž๐‘’๐‘–๐‘‘๐‘ ๐‘’๐‘’๐‘›โ„Ž๐‘’๐‘‘๐‘’๐‘› ๐‘‘๐‘–๐‘’ โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘๐‘Ÿ๐‘œ๐‘๐‘’๐‘’๐‘Ÿ๐‘‘๐‘’๐‘› - ๐‘’๐‘› ๐‘›๐‘œ๐‘” ๐‘ ๐‘ก๐‘’๐‘’๐‘‘๐‘  ๐‘๐‘Ÿ๐‘œ๐‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘› - ๐‘ก๐‘’ ๐‘๐‘’๐‘ ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘–๐‘—๐‘‘๐‘’๐‘›. ๐ฟ๐‘Ž๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘ƒ๐‘Ž๐‘˜๐‘–๐‘ ๐‘ก๐‘Ž๐‘› ๐‘ก๐‘œ๐‘ก ๐ต๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘ง๐‘–๐‘™๐‘–๐‘’ฬˆ ๐‘‘๐‘’๐‘๐‘Ž๐‘ก๐‘ก๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘› ๐‘›๐‘ข ๐‘œ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ ๐‘‘๐‘’ ๐‘Ÿ๐‘’๐‘Ž๐‘™๐‘–๐‘ก๐‘’๐‘–๐‘ก, ๐‘’๐‘› ๐‘–๐‘› ๐‘‘๐‘’ ๐‘”๐‘Ÿ๐‘œ๐‘œ๐‘ก๐‘ ๐‘ก๐‘’ ๐‘ก๐‘Ÿ๐‘–๐‘œ๐‘š๐‘“ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘‰๐‘™๐‘Ž๐‘‘๐‘–๐‘š๐‘–๐‘Ÿ ๐‘ƒ๐‘œ๐‘’๐‘ก๐‘–๐‘› ๐‘”๐‘’๐‘๐‘Ÿ๐‘ข๐‘–๐‘˜๐‘’๐‘› ๐ด๐‘š๐‘’๐‘Ÿ๐‘–๐‘˜๐‘Ž๐‘›๐‘’๐‘› ๐‘…๐‘ข๐‘ ๐‘™๐‘Ž๐‘›๐‘‘๐‘  ๐‘‘๐‘Ÿ๐‘Ž๐‘Ž๐‘–๐‘๐‘œ๐‘’๐‘˜ ๐‘ก๐‘’๐‘”๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘™๐‘˜๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘ง๐‘œ๐‘›๐‘‘๐‘’๐‘Ÿ ๐‘œ๐‘œ๐‘˜ ๐‘š๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘š๐‘–๐‘›๐‘ ๐‘ก๐‘’ ๐‘–๐‘‘๐‘’๐‘’ ๐‘ก๐‘’ โ„Ž๐‘’๐‘๐‘๐‘’๐‘›.www.youtube.com/watch?v=tR_6dibpDfo ... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

๐—ข๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ฟ๐˜„๐—ถ๐—ท๐˜€ ๐—ฑ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—š๐—ฒ๐—น๐—ถ๐—ท๐—ธ๐—ฒ๐—ป๐—ถ๐˜€๐˜€๐—ฒ๐—ปAls de profeten onze tijd niet voorzien hebben, maar wij toch de Bijbel gebruiken om onze tijd te begrijpen, hoe doen we dat dan?Zoals Jezusโ€™ onderwijs door gelijkenissen aan het einde van het ๐˜–๐˜ถ๐˜ฅ๐˜ฆ Israรซl de sleutel was tot het koninkrijk van God, zo is het onderwijs door gelijkenissen voor ons aan het einde van het ๐˜”๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฏ๐˜ฆ Israรซl de sleutel tot het koninkrijk van God.youtu.be/vzOyGFCpfvk ... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

๐——๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ณ๐—ฒ๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐˜‡๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐—ผ๐—ป๐˜‡๐—ฒ ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ ๐—ป๐—ถ๐—ฒ๐˜Menigeen vraagt zich af wat de Bijbel over onze tijd zegt, wat de profeten gezien hebben toen ze onze tijd zagen. In deze presentatie wordt duidelijk dat de profeten die het einde van de wereld gezien hebben, onze tijd niet zagen. De wederkomst van Jezus had volgens de Bijbel namelijk al lang moeten plaatsvinden.youtu.be/E5OTlBKq9BM ... See MoreSee Less

2 months ago  ·  

๐—ง๐—ฒ๐—ฟ๐˜‚๐—ด ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—˜๐—ฑ๐—ฒ๐—ปDe Bijbel is er duidelijk over: vrouwen moeten onderdanig zijn aan hun man, en slaven moeten onderdanig zijn aan hun meester. God stelde dusdanige wetten in die duidelijk maakte dat er geen plek was voor vrouwen in leidinggevende posities. Ook stelde God wetten in waarin de koop en verkoop van slaven werd geregeld.Hoe komt het dan toch, dat we het er inmiddels duizenden jaren later allemaal over eens zijn dat slavernij een zonde is, terwijl vrouwen in veel conservatief christelijke / adventistische kringen nog steeds worden geacht zich te onderwerpen aan de man?Deze presentatie laat zien dat God deze zondige instellingen wenst te herstellen onder Zijn volk, nog voordat hij terug keert!youtu.be/FBwzMBbG48w ... See MoreSee Less

3 months ago  ·  

God heeft in de geschiedenis van deze wereld slechts twee volken een naam gegeven. In deze Zoom studie kijken we naar de geschiedenis van het eerste volk, om te leren hoe het met het tweede volk verloopt.youtu.be/Z5ks5jm7Fxw ... See MoreSee Less

3 months ago  ·  

Wat wordt er bedoeld wanneer Ellen White, in onderstaand citaat, over de morele val van de kerken in 1844 spreekt? En waarom is dat voor ons belangrijk om te weten? Zie deze presentatie van Tess Lambert incl. Nederlandse ondertiteling.Citaat:"๐ท๐‘’ ๐‘๐‘œ๐‘œ๐‘‘๐‘ ๐‘โ„Ž๐‘Ž๐‘ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘‘๐‘’ ๐‘ก๐‘ค๐‘’๐‘’๐‘‘๐‘’ ๐‘’๐‘›๐‘”๐‘’๐‘™ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘‚๐‘๐‘’๐‘›๐‘๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘–๐‘›๐‘” 14 ๐‘ค๐‘’๐‘Ÿ๐‘‘ ๐‘ฃ๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘’๐‘’๐‘Ÿ๐‘ ๐‘ก ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘˜๐‘œ๐‘›๐‘‘๐‘–๐‘”๐‘‘ ๐‘–๐‘› ๐‘‘๐‘’ ๐‘ง๐‘œ๐‘š๐‘’๐‘Ÿ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› 1844, ๐‘’๐‘› โ„Ž๐‘Ž๐‘‘ ๐‘ก๐‘œ๐‘’๐‘› ๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘š๐‘’๐‘’๐‘Ÿ ๐‘‘๐‘–๐‘Ÿ๐‘’๐‘๐‘ก๐‘’ ๐‘ก๐‘œ๐‘’๐‘๐‘Ž๐‘ ๐‘ ๐‘–๐‘›๐‘” ๐‘œ๐‘ ๐‘‘๐‘’ ๐‘˜๐‘’๐‘Ÿ๐‘˜๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘‘๐‘’ ๐‘‰๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘›๐‘–๐‘”๐‘‘๐‘’ ๐‘†๐‘ก๐‘Ž๐‘ก๐‘’๐‘›, ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘‘๐‘’ ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ๐‘ ๐‘โ„Ž๐‘ข๐‘ค๐‘–๐‘›๐‘” ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘œ๐‘œ๐‘Ÿ๐‘‘๐‘’๐‘’๐‘™ โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘ค๐‘–๐‘—๐‘‘๐‘ ๐‘ก ๐‘ค๐‘Ž๐‘  ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘˜๐‘œ๐‘›๐‘‘๐‘–๐‘”๐‘‘ ๐‘’๐‘› โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘š๐‘’๐‘’๐‘ ๐‘ก ๐‘Ž๐‘™๐‘”๐‘’๐‘š๐‘’๐‘’๐‘› ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘ค๐‘œ๐‘Ÿ๐‘๐‘’๐‘›, ๐‘’๐‘› ๐‘ค๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘‘๐‘’ ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘™ ๐‘–๐‘› ๐‘‘๐‘’ ๐‘˜๐‘’๐‘Ÿ๐‘˜๐‘’๐‘› โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘ ๐‘›๐‘’๐‘™๐‘ ๐‘ก ๐‘ค๐‘Ž๐‘  ๐‘”๐‘’๐‘ค๐‘’๐‘’๐‘ ๐‘ก. ๐‘€๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘‘๐‘’ ๐‘๐‘œ๐‘œ๐‘‘๐‘ ๐‘โ„Ž๐‘Ž๐‘ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘‘๐‘’ ๐‘ก๐‘ค๐‘’๐‘’๐‘‘๐‘’ ๐‘’๐‘›๐‘”๐‘’๐‘™ ๐‘๐‘’๐‘Ÿ๐‘’๐‘–๐‘˜๐‘ก๐‘’ โ„Ž๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘ฃ๐‘œ๐‘™๐‘™๐‘’๐‘‘๐‘–๐‘”๐‘’ ๐‘ฃ๐‘’๐‘Ÿ๐‘ฃ๐‘ข๐‘™๐‘™๐‘–๐‘›๐‘” ๐‘›๐‘–๐‘’๐‘ก ๐‘–๐‘› 1844. ๐‘ซ๐’† ๐’Œ๐’†๐’“๐’Œ๐’†๐’ ๐’๐’๐’…๐’†๐’“๐’—๐’๐’๐’…๐’†๐’ ๐’•๐’๐’†๐’ ๐’†๐’†๐’ ๐’Ž๐’๐’“๐’†๐’๐’† ๐’—๐’‚๐’ ๐‘Ž๐‘™๐‘  ๐‘”๐‘’๐‘ฃ๐‘œ๐‘™๐‘” ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› โ„Ž๐‘ข๐‘› ๐‘ค๐‘’๐‘–๐‘”๐‘’๐‘Ÿ๐‘–๐‘›๐‘” ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› โ„Ž๐‘’๐‘ก ๐‘™๐‘–๐‘โ„Ž๐‘ก ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘‘๐‘’ ๐‘๐‘œ๐‘œ๐‘‘๐‘ ๐‘โ„Ž๐‘Ž๐‘ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘› ๐‘‘๐‘’ ๐‘Ž๐‘‘๐‘ฃ๐‘’๐‘›๐‘ก; ๐‘š๐‘Ž๐‘Ž๐‘Ÿ ๐‘‘๐‘–๐‘’ ๐‘ฃ๐‘Ž๐‘™ ๐‘ค๐‘Ž๐‘  ๐‘›๐‘–๐‘’๐‘ก ๐‘ฃ๐‘œ๐‘™๐‘™๐‘’๐‘‘๐‘–๐‘”." {๐บ๐ถ 389.2}youtu.be/m9oVMeowA3U ... See MoreSee Less

3 months ago  ·  

๐—ก๐—ถ๐—ป๐—ท๐—ฎ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป (๐——๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐Ÿฎ)Waar deel 1 nog een introductie was wordt in '๐˜•๐˜ช๐˜ฏ๐˜ซ๐˜ข ๐˜š๐˜ค๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฑ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜‹๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ 2' verder uitleg gegeven over hoe het Protestantisme haar idealen en leerstellingen via de staat wenst te realiseren. De combinatie van kerk en staat, in onze tijd, is de werkelijke samenzwering waar we ons moeten focussen, in tegenstelling tot de diverse samenzweringstheorieรซn die in het protestantisme, en in het adventisme rond gaan. www.youtube.com/watch?v=y-eUlgQPb0g ... See MoreSee Less

3 months ago  ·  

๐—ก๐—ถ๐—ป๐—ท๐—ฎ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐—ฝ๐—ฒ๐—ป (๐——๐—ฒ๐—ฒ๐—น ๐Ÿญ)Een nieuwe video met ondertiteling staat voor u klaar.Waar in vorige presentaties vooral werd in gegaan op wat een 'geheime samenzwering" vooral niet is, zien we in deze presentatie wat deze wel is.In deze presentatie wordt een begin gelegd, en zal in Deel 2 verder worden uitgelegd, over hoe het Protestantisme haar idealen en leerstellingen via de staat wenst te realiseren. De combinatie van kerk en staat, in onze tijd, is de werkelijke samenzwering waar we onze ogen op gefocust dienen te hebben. www.youtube.com/watch?v=qYjCdcBl_AY ... See MoreSee Less

4 months ago  ·  

๐——๐—ฒ ๐—ฅ๐—ฎ๐—บ๐˜€๐—ฒ๐˜†-๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ, ๐—ช๐—ฎ๐—น๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ถ๐˜๐—ต ๐—ฒ๐—ป ๐—–๐—ผ๐—บ๐—ฝ๐—น๐—ผ๐˜๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ผ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ฒฬˆ๐—ปDe volgende presentatie met Nederlandse ondertiteling staat voor u klaar op Youtube. We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het is, voor Adventisten, om deze presentaties te bekijken. En zeker als u fan bent van, of enige sympathie heeft voor Walter Veith!www.youtube.com/watch?v=R0sQJ9T2Aak ... See MoreSee Less

4 months ago  ·  

Gezegende Sabbat!De volgende video staat online: โ€˜Onwetendheid en complottheorieรซnโ€™ .youtu.be/1mm9KzXrzuU ... See MoreSee Less

4 months ago  ·  

Het correct lezen van inspiratie is onze enige veiligheid. Adventisten onderscheiden zich van het Christendom vanwege hun manier van Bijbel interpretatie. Onze veiligheid ligt in de juiste methode van interpretatie. Zodra wij methoden van het afvallig protestantisme gaan gebruiken zijn we in groot gevaar. ... See MoreSee Less

4 months ago  ·  

๐—ฉ๐—ฎ๐—ป ๐— ๐—ฎ๐—ฟ๐˜† ๐—ฆ. ๐—ฅ๐—ฒ๐—น๐—ณ๐—ฒ ๐—ป๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ ๐—ช๐—ฎ๐—น๐˜๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ถ๐˜๐—ตA.s. Vrijdag om 19:45u komt deel 4 uit onze nieuwe serie uit. De titel van deze presentatie is: ๐˜๐˜ข๐˜ฏ ๐˜”๐˜ข๐˜ณ๐˜บ ๐˜š. ๐˜™๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง๐˜ฆ ๐˜ฏ๐˜ข๐˜ข๐˜ณ ๐˜ž๐˜ข๐˜ญ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜๐˜ฆ๐˜ช๐˜ต๐˜ฉ.In deel 4 van deze serie wordt duidelijk dat de methodologie van conservatieven adventisten, en in het bijzonder Walter Veith, gelijk is aan die van het afvallige protestantisme. En daarom komen ze op veel fronten ook tot dezelfde conclusie.In deze serie "๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ˆ๐˜ง๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜Š๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ˆ๐˜ฅ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ช๐˜ด๐˜ฎ๐˜ฆ" wordt door middel van een niet mis te verstane parallel met het Oude Israรซl duidelijk dat (conservatieve) adventisten nu, in de geschiedenis van de wederkomst van Christus, net zo min het karakter van God kennen, als de Joden tijdens de eerste komst van Christus.Elke Zevende-dags Adventist zou deze serie moeten zien.youtu.be/qdjHFQIX9cU ... See MoreSee Less

5 months ago  ·  

๐—›๐—ฒ๐˜ ๐—ฉ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฑ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ ๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐˜๐—ฒ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ป๐˜๐—ถ๐˜€๐—บ๐—ฒEr komt weer een nieuwe video aan uit onze serie "๐˜‹๐˜ฆ ๐˜ˆ๐˜ง๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ช๐˜ซ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ต ๐˜Š๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ด๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ท๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ท๐˜ฆ ๐˜ˆ๐˜ฅ๐˜ท๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ช๐˜ด๐˜ฎ๐˜ฆ". A.s. vrijdag 19:45u is de volgende premiรจre.De derde video in deze serie, met de titel: "๐˜๐˜ฆ๐˜ต ๐˜๐˜ฆ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜—๐˜ณ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ฆ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ฏ๐˜ต๐˜ช๐˜ด๐˜ฎ๐˜ฆ", laat zien dat sinds de 1st en 2nd Great Awakening het protestantisme in Amerika, en vervolgens in de rest van de christelijke wereld, is verdeeld in conservatieve en liberalen kampen. Deze video laat zien dat het de conservatieven zijn die in de geschiedenis altijd aan de verkeerde kant van de geschiedenis hebben gestaan. Zij zijn degene die de kerk en staat graag samenbrengen zodat hun idealen door de staat kunnen worden bewerkstelligd.En vandaag de dag zijn het de (conservatieve) adventisten die aan de verkeerde kant van de geschiedenis staan, hand in hand met de conservatieve protestanten. Gelovend in dezelfde complottheorieรซn, en gelovend in dezelfde zogenaamde 'morele' boodschap.Vergeet niet... het zijn de conservatieven protestanten die de zondagswet brengen.www.youtube.com/watch?v=Pt6VqmbYA3U&list=PLwNqrExrk-3cNoOKGSSdWM0sCDmOXCV4J&index=3&t=56s ... See MoreSee Less

5 months ago  ·