De Afgoderij van het Conservatieve Adventisme

Graag brengen we een nieuwe serie onder uw aandacht getiteled: “De Afgoderij van het Conservatieve Adventisme”. Dit keer zijn de video’s voorzien van NL’se ondertiteling. Deze serie is al in 2020 opgenomen, maar wordt nu door ons met NL’se ondertiteling uitgegeven.

We streven ernaar iedere week een nieuwe video in deze serie online te plaatsen. De eerste presentatie is officieel al op vrijdagavond 10 december in première gegaan

Het betreft een serie van ca. 20 video’s. De eerste video’s staan al online en zullen één voor één verder aangevuld worden met nieuwe video’s. De eerste zeven video’s in deze serie hebben de volgende titel:

#1. De Apis Stier
#2. De Afgoderij van het Conservatieve Adventisme
#3. Het Verdeelde Protestantisme
#4. Van Mary Stewart Relfe naar Walter Veith
#5. Onwetendheid en de Ramsey Theorie
#6. Ninja Schaap deel 1
#7. Ninja Schaap deel 2