Uriah Smith’ Daniël en de Openbaring

Een aantal belangrijke hoofdstukken uit het boek Daniël en de Openbaring van Uriah Smith hebben we digitaal beschikbaar gemaakt op onze website. Op dit moment zijn Daniël 11, en Openbaring 8 en 9 beschikbaar gemaakt. In de toekomst worden daar mogelijk nog andere hoofdstukken aan toegevoegd. Zie de documenten hier in de sectie Studies en Documenten.

Het hoofdstuk van Daniël 11 is beschikbaar gemaakt omdat dit hoofdstuk erg belangrijk is gebleken in het verstaan van de tegenwoordige waarheid. Niet alleen de laatste zes verzen, maar het hele hoofdstuk is een beschrijving van de laatste dagen. Er zijn presentaties vrijgegeven over Daniël 11:40-45 en recentelijk zijn er presentaties gemaakt over het nieuwe licht afkomstig uit Daniël 11. Echter, een juist begrip van, het de originele betekenis van deze verzen is essentieel om het nieuwe licht uit deze verzen te begrijpen. Dit boek van Uriah Smith is een uitstekend instrument om een correct begrip van Daniël 11 te krijgen.*

Download – Daniel 11

*DEB-ministries is ervan overtuigd dat Uriah Smith’ interpretatie van Daniel 11:36-45 incorrect is. Daarom zijn deze verzen niet opgenomen in onze documenten. Voor meer informatie over deze verzen verwijzen we u door naar het magazine ‘De Tijd van het Einde’. U vind deze ook op onze website onder ‘Documenten’.

————–

Openbaring 8 en 9 zijn ook beschikbaar gemaakt in het Nederlands. Deze hoofdstukken beschrijven de eerste t/m de zesde bazuin en de eerste en tweede wee. In toekomstige presentaties zal blijken dat een juist begrip van deze hoofdstukken fundamenteel is in het verstaan van de tegenwoordige waarheid in onze tijd.

Download – Openbaring 8 en 9

————–

 

 

Gerelateerde onderwerpen

Een nieuwe kaart: De Daniël 11 kaart Bij de nieuwe video serie over de 'koning van het Noorden en de koning van het Zuiden' hoort ook een nieuwe profetische overzichtskaart. Deze kaart geeft het nieuwe licht omtrent Daniël 11 op een duidelijke grafische manier weer. U vindt deze nieuwe kaart via het menu Downloads / Charts / Daniël 11....
02-2018 – Grote Sabbat 24-feb Op sabbat 24 februari werd opnieuw een Grote Sabbat georganiseerd. Broeder Odylio presenteerde de reformlijn van Mozes. Br. Arjan sprak over het belang van Daniel 11:40-45. Zie de video's hieronder. Na een heerlijke wandeling in de vrieskou in het bijzonder mooie Drentse landschap werd de sabbat met...
Was 11 september 2001 een profetische gebeurtenis? Was 9/11 een profetische gebeurtenis? “Er moeten lessen worden geleerd uit de verhalen van het verleden; en onze aandacht wordt daarvoor gevraagd, zodat allen begrijpen kunnen dat God op dezelfde manier werkt zoals Hij het altijd gedaan heeft. Zijn hand wordt nu gezien in zijn werken en onder de vo...
Een nieuwe serie: ‘De koning van het Noorden... DEB-ministries presenteert een nieuwe serie met de titel 'de koning van het Noorden en de koning van het Zuiden'. Deze studie behandelt Daniël 11 en geeft extra licht op de al bestaande studie van Daniel 11:40-45. In deze studie worden voornamelijk de verzen 5 t/m 20 van Daniël 11 bestudeerd. Hierin...