Trailer documentaire – ‘Verwoestingen van Jeruzalem’

Featured Video Play Icon

Verwoestingen van Jeruzalem: Geschiedenis van de Kerk der Zevende-dags Adventisten – Verwacht in oktober 2018

Eén van de meest belangrijke elementen in een ware ervaring met God is methodologie. Het gebruik van een correcte methodologie in het bestuderen van de Bijbel is de enige manier waarop Gods volk het karakter en de wil van God werkelijk zal kennen. Bekijk de geschiedenis van de Kerk der Zevende-dags Adventisten van haar eerste begin in 19e eeuw tot de tegenwoordige tijd als de stappen van haar verandering in methodologie en leerstellingen worden getraceerd. Het Advent volk was gevestigd op de regels van William Miller, de voorvader van het Adventisme. Stap voor stap is de kerk weggelopen van haar fundamenten, heeft het valse leerstellingen aangenomen door een progressieve verandering in Bijbelse methodologie. Deze geleidelijke verandering heeft de Kerk der Zevende-dags Adventisten in een positie gebracht waar het niet langer de late regenboodschap zou kunnen herkennen, hier aan het einde van deze wereldse geschiedenis.

 

 

Gerelateerde onderwerpen

01-2018 – Campmeeting Roemenië, Cluj-Napoca Van donderdag 4 januari t/m 11 januari vond de jaarlijkse campmeeting in Roemenië plaats in de regio van Cluj-Napoca. DEB-ministries was hier uitgenodigd. Broeder Arjan mocht hier voorgaan, samen met broeder Parminder Biant uit Wales, en broeders Filip en Vadim uit Roemenië. Br. Arjan sprak in deze ...
Documentaire: Verwoestingen van Jeruzalem Bent u een Zevende-dags Adventist? Dan is deze pagina voor u bedoeld. Graag zouden we u onderstaande documentaire, afgelopen 22 oktober uitgekomen, met u willen delen. Ziet u in dat de huidige staat van de gemeente nooit Gods bedoeling kan zijn geweest? Heeft u enig idee wat de kern van de teloorgan...
De Farizeeën en de Sadduceeën in de Adventkerk   Introductie “Wien zou Hij dan de kennis leren, en wien zou Hij het gehoorde te verstaan geven? De gespeenden van de melk, de afgetrokkenen van de borsten? Want het is gebod op gebod, gebod op gebod, regel op regel, regel op regel (lijn op lijn), hier een weinig, daar een weinig. Daarom zal ...