01-2018 – Campmeeting Roemenië, Cluj-Napoca

Van donderdag 4 januari t/m 11 januari vond de jaarlijkse campmeeting in Roemenië plaats in de regio van Cluj-Napoca. DEB-ministries was hier uitgenodigd. Broeder Arjan mocht hier voorgaan, samen met broeder Parminder Biant uit Wales, en broeders Filip en Vadim uit Roemenië. Br. Arjan sprak in deze serie over de 4 generaties van het Adventisme; een studie die de geschiedenis van het Adventisme onder de loep neemt in profetisch perspectief en aantoont dat de geschiedenis van het Adventisme tot op de huidige dag heilige geschiedenis is, net zoals de geschiedenis van het Oude Israel dat is; en dat het getal 4, als symbool voor een progressieve verwoesting, laat zien dat de Zevende-dags Adventisten reeds gepasseerd zijn door God voor de voleinding van Zijn werk.

De video’s:

 

 

Gerelateerde onderwerpen

Trailer documentaire – ‘Verwoestingen ... Verwoestingen van Jeruzalem: Geschiedenis van de Kerk der Zevende-dags Adventisten - Verwacht in oktober 2018 Eén van de meest belangrijke elementen in een ware ervaring met God is methodologie. Het gebruik van een correcte methodologie in het bestuderen van de Bijbel is de enige manier waarop Go...
Documentaire: Verwoestingen van Jeruzalem Bent u een Zevende-dags Adventist? Dan is deze pagina voor u bedoeld. Graag zouden we u onderstaande documentaire, afgelopen 22 oktober uitgekomen, met u willen delen. Ziet u in dat de huidige staat van de gemeente nooit Gods bedoeling kan zijn geweest? Heeft u enig idee wat de kern van de teloorgan...