12-2017 – Grote Sabbat 23-dec

We kijken terug op een zeer gezegend jaar en dat wilde met elkaar vieren door als broeders en zuster vanuit heel Nederland op sabbat samen te komen om het woord met elkaar te studeren. Een Grote Sabbat noemen dat! Op sabbat 23 december was het weer het moment om het Woord in het licht van de tegenwoordige waarheid. Een zeer gezegende tijd om zo met elkaar de sabbat te mogen vieren en in het bestuderen van Gods Woord te mogen doorbrengen. Er zijn drie onderwerpen bestudeerd en gepresenteerd:

  1. De engel van Openbaring 18
  2. Saul & David
  3. De Reformlijn van Mozes

De studie notes kunt u via onderstaande links downloaden:

www.deb-ministries.org/documents/20171223_De-engel-van-Openbaring-18.pdf
www.deb-ministries.org/documents/20171223_Saul&David.pdf
www.deb-ministries.org/documents/Serie_1_Presentatie_14_Hervormingsbeweging_Mozes.pdf

De video-opnames van deze studies vindt u hieronder.