09-2017 – Victoria, Australië

Gedurende een zendingsreis van 3,5 week naar Australië was DEB-ministries aanwezig op drie campmeetings. De eerste in de reeks vond plaats in Victoria, ca. 2 uur van Melbourne. Br. Arjan sprak hier over de geschiedenis van de eerste verzen van Daniel 11, en de toepassing voor de tegenwoordige tijd, over hoe Raphia en Panium de spoedig naderende wereldwijde crisis introduceren, en hoe de Pilgrim Fathers een type zijn voor het overblijfsel aan het einde van de wereld.

 

 

Gerelateerde onderwerpen

07-2017 – Roemenië weekend meeting In juli 2017 was DEB-ministries uitgenodigd om te komen spreken op een weekend bijeenkomst in Roemenië, ca. 3 uur van Boekarest. Br. Arjan geeft hier een introductie in de reformlijn van de 144.000, een samenvatting van alle wegmarkeringen op deze lijn, en verder de introductie van de Voorspelling V...
Een nieuwe serie: ‘De koning van het Noorden... DEB-ministries presenteert een nieuwe serie met de titel 'de koning van het Noorden en de koning van het Zuiden'. Deze studie behandelt Daniël 11 en geeft extra licht op de al bestaande studie van Daniel 11:40-45. In deze studie worden voornamelijk de verzen 5 t/m 20 van Daniël 11 bestudeerd. Hierin...
02-2017 – Vitoria, Brazilië Tijdens ons verblijf van drie maanden op de School of the Prophets in Brazilië zijn we tevens actief geweest op diverse campmeetings, waarvan een tweetal op video is opgenomen. De campmeeting in Vitoria was de eerste in een reeks. br. Arjan spreekt hier over Daniel 11, de laatste USA president, en h...