01-2017 – School of the Prophets Brazilië

Van halverwege januari t/m halverwege april was DEB-ministries actief op de School of the Prophets in Brazilië in het lesgeven van leergierige ZDA-studenten in de profetische tegenwoordige waarheid. br. Arjan gaf les in de ochtendklassen die van 06:30u tot 08:00u duurde. Onderstaande lijst van video’s zijn daar de opnames van.

Buiten het reguliere werk als lesgeven op de school, was DEB-ministries actief in het ondersteunen in de dagelijkse werkzaamheden in het werk op het land, in de keuken, en in het printen en publiceren van boekwerken in de Portugese taal. Verder zijn er gedurende deze periode diverse campmeetings en bijeenkomsten georganiseerd en binnenlandse reizen gemaakt om diverse groepen in het land te bezoeken. Een bijzonder gezegende tijd, en mooie herinneringen.

Met het vrijgeven van deze video’s hopen we dat u gezegend mag worden door deze studies zoals de aanwezigen op de school dat waren.

Gods zegen toegewenst!

[srizonytalbum id=17]