Aanmelden voor Prophecy School (Campmeeting)

2016-campmeeting-banner-nl_v06_smallZevende-dags Adventisten worden opgedragen het woord der profetie grondig te bestuderen in het licht van de tegenwoordige waarheid:

“In deze tijd stuurt de Heer Zijn dienaren niet met een alledaagse boodschap, maar met speciale waarheden die voor de gelovigen moeten worden gebracht van elk klasse en van iedere taal. Velen van onze gemeenteleden hebben zich nooit volledig in het zekere woord der profetieën verdiept en begrijpen niet de feiten die ons gemaakt hebben tot wat we zijn. Een ieder zou zijn verstandelijke vermogens tot het uiterste moeten brengen, om de verschillende fasen van de tegenwoordige waarheid duidelijk te kunnen begrijpen. En met name deze onderwerpen van de profetieën die ons geopenbaard werden toen de boodschap van Christus’ spoedige wederkomst voor het eerst werd aangekondigd.” {RH, April 2, 1908}

bantVan vrijdag 23 december t/m dinsdag 27 december wil DEB-ministries gehoor geven aan deze oproep en u uitnodigen de tegenwoordige waarheid van de derde engel te bestuderen. Broeders Jeff Pippenger (USA), Thabo Mtetwa (Canada), Marco Barrios (Bolivia) en Parminder Biant (UK) zullen u in deze studies voorgaan.

De samenkomst zal worden gehouden in het plaatsje Bant (Noord-Oostpolder). Het adres is Schoterpad 1, 8314 RA Bant. Iedereen die de campmeeting zal bijwonen zal verblijven in een 6-persoons huisje en slapen in een 2-persoonskamer. Ieder huisje heeft een badkamer en een kleine keuken. De bijeenkomsten en maaltijden zullen in een grotere zaal op hetzelfde adres plaatsvinden.

bant2

Aanmelden voor overnachtingen is niet meer mogelijk. Dag-gasten zijn uiteraard welkom, wel graag van te voren laten weten dat je komt en met hoeveel! Stuur ons een e-mail op info@debm.org.

 

Schroom niet contact met ons op te nemen als u verdere vragen of opmerkingen heeft.

Hartelijke groet, en Gods zegen toegewenst

DEB-ministries

—————-

AANMELDEN VOOR OVERNACHTINGEN IS NIET MEER MOGELIJK..!